SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tüvtürkten’ten Torbalı’ya devasa istasyon

Bu haber 09 Aralık 2022 - 12:43 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu taşınıyor. Mevcut bulunduğu yerden taşınacak olan istasyonun yeni adresi ise Çaybaşı Mahallesi olacak.

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu, uzun yıllardır hizmet verdiği İzmir-Aydın asfaltı üzeri Camel Fabrikası yanından taşınıyor. Yine asfaltı üzerinde Çaybaşı’da bulunan Ayazlar Kereste Fabrikası’nın yanına taşınmaya hazırlanan istasyon, daha geniş ve ferah bir mekanda hizmet verecek.

DAHA BÜYÜK VE İKİ KANALLI OLACAK

YENİ yerinde çalışmalar hızla devam ederken, önümüzdeki aylarda yeni yerine taşınması ve mevcut yerini de kapatması bekleniyor. Yapılan açıklamada, yeni yerin 2 kanallı olacağı, bu sayede birden fazla aracın birlikte muayenesinin yapılacağı kaydedildi.

İSTASYONDAKİ YOĞUNLUK AZALACAK

ARAÇ sayısı hızla artan Torbalı’da Araç muayene istasyonu yetersiz kalıyor ve araç kuyrukları oluşuyordu. Çaybaşı’daki yeni istasyonun devreye girmesiyle birlikte bu sorunun ortadan kalkması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Serkan Gülol9 Aralık 2022 / 15:49Cevapla

Neden 2 kanallı yapılıyor torbalı küçük bir yer değil biraz ileriyi görsünler de 5 kanallı olsun ve insanlar yani bizleri düşünsünlerde soğukta yağmurda güneşte korunma yeri olsun kafeterya olsun insan muamelesi görelim.