SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu’lu veliler kahvaltıda buluştu

Bu haber 17 Mayıs 2022 - 1:58 'de eklendi.

Turuncu Kültür Sanat Anaokulunda yaz aylarının gelişini velileri ve çocukları ile birlikte düzenledikleri kahvaltı ile karşıladılar.

TURUNCU Kültür Sanat Anaokulu tarafından hafta sonunda Şirince Köyünde yapılan kahvaltı organizasyonunda tüm velileri ve öğrencileri keyifli saatler geçirdiler. Güzel bir havada yaptıkları kahvaltıda veliler hoş sohbetlerle kaynaştılar. Öğrenciler veliler hep birlikte açık alanda oyunlar oynadılar.

TURUNCU Kültür Sanat Anaokulu yetkilileri “Ülkemizin de içinde bulunduğu pandemi döneminde bu tür etkinlikler yapamıyorduk. Sağlığımızın ve dostluklarımızın önemini anladığımız o zor günler geride kaldı.  Artık eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz yanı sıra bu tür kültürel etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel günümüzde bizimle birlikte olan velilerimize çok teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yaptılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.