SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu’lu minikler yaşlılara saygıyı öğreniyor

Bu haber 25 Mart 2022 - 2:17 'de eklendi.

Turuncu Kültür Sanat Anaokulunda 18-24 Mart arasındaki Yaşlılar Haftası minikler öğrenciler ve öğretmenleri eşliğinde düzenledikleri etkinlikler ile kutlandı.

 TURUNCU Kültür Sanat Anaokulu öğrencileri yaşlıları gibi giyinerek, onlar gibi davranmaya çalıştı. Yaşlılara Saygı Haftası etkinliklerinde,  yaşlılığın ne demek olduğu, yaşlı insanlarının ihtiyaçlarının neler olduğu, yaşlı kimselere nasıl yardımcı olunabileceği, onlara sevgi göstermenin, saygı duymanın ve onları sevmenin anlamı ve önemini öğretmeye çalıştılar.

ANAOKULUNDA yapılan Yaşlılara Saygıyı haftası kapsamındaki etkinlikler de minik öğrenciler eğlenerek öğrendiler. Turuncu Kültür Sanat Anaokulu öğretmenleri, “Özellikle okul öncesi dönem çocuklarında Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri üzerinde durulmalıdır. Çocukların henüz çok küçük yaşlarda yaşlılara saygı göstermeyi öğrenmesi, geleceğimizin sağlam kurulmuş temeller üzerinde yapılanmasını sağlayacaktır” şeklinde ifade ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.