SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu’lu Dilay, LGS’de 500 tam puan aldı

Bu haber 01 Temmuz 2022 - 2:36 'de eklendi.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 5 Haziran’da yapılan merkezi sınavın sonuçları “meb.gov.tr” adresinden açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Türkiye şampiyonlarından biri Torbalı’dan Dilay oldu.

BAKANLIKTAN yapılan açıklamaya göre, merkezi sınav başvurusunun 8’inci sınıf öğrencileri için otomatik yapıldığı sınava 1 milyon 31 bin 799 öğrenci girdi ve katılım oranı yüzde 83 olarak gerçekleşti. Öte yandan binlerce Torbalılı öğrencinin de katıldığı sınavda bir Türkiye şampiyonu da Torbalı’dan çıktı.

TORBALI Özel Turuncu Koleji Ortaokulu öğrencisi Dilay Arslantürk 500 tam puan alarak 0,01’lik dilime girdi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Okulumuzu, öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize ortaöğretim hayatı başta olmak üzere başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.