SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Kurs Merkezi’nde erken kayıt dönemi başladı

Bu haber 09 Mart 2024 - 1:11 'de eklendi.

2008 yılından bu yana Torbalı’da eğitim veren Turuncu Kurs Merkezi’nde ilkokul ve ortaokul öğrencileri için erken kayıt dönemi başladı.

EĞİTİMDE çocukların en büyük yardımcısı olan kurum, öğrencilerine verdiği destek eğitimiyle kendisini ispatladı. Torbalı Caddesi üzerindeki 7 sınıflı yerinde hizmet vermeye devam eden Turuncu Kurs Merkezi 1. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrenim gören öğrencilere eğitim veriyor.

OKUL derslerine destek programları uygulayan kurum ayrıca, 8. Sınıf LGS destek, okul sınavlarına hazırlık programları uygulanıyor.

İLK VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL EĞİTİM

İLKOKUL öğrencilerine günlük ödev yapımı, konu anlatımı, matematik, İngilizce, proje ödevleri, okul sınavlarına hazırlık, 1.sınıf okuma yazma eğitimi, hızlı okuma, servis-yemek programları uygulayan Turuncu Kurs Merkezi, ortaokul öğrencilerine ise 8. Sınıf LGS hazırlık programı, 5., 6. Ve 7. Sınıflar için tüm derslerin konu anlatımı, deneme sınavları, yeni nesil soruların çözümü, okul sınavlarına hazırlık, takviye etüt programı, birebir özel ders programı, yemek servis eğitimleri veriliyor.

ÜSTÜNOL: ‘ALDIKLARI EĞİTİMLERİ DESTEKLEYİCİ FAALİYETLER YÜRÜTÜYORUZ’

KURUM Müdürü Aygül Üstünol, ‘Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında biz de önemli bir görev üstleniyoruz. Bu kapsamda yavrularımıza okullarında aldıkları eğitimleri destekleyici faaliyetler yürütüyoruz. 16 yılda çok yol kat ettik ve kendimizi ispatladık. Bundan sonra aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz’ şeklinde açıklamalarda bulundu. İletişim: 0232 856 91 10 – 0232 856 87 62

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.