SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Koleji’nden burs imkanı

Bu haber 23 Aralık 2022 - 23:12 'de eklendi.

Öğrencilere burs imkanı sağlayan Turuncu Koleji’nde bursluluk sınavı için kayıtlar devam ediyor. Okul yönetimi 7 Ocak’ta gerçekleşecek olan bursluluk sınavına tüm öğrencileri davet etti

TORBALI’DA bulunan Turuncu Koleji kampüsünde öğrenciler bilim, sanat, spor ve teknoloji destekli bireysel eğitim alarak gelecekleri yolunda önemli adımlar atıyor. Torbalı’nın köklü eğitim kurumlarından olan Turuncu Koleji, bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul Anadolu lisesi ve Fen lisesini barındırıyor.

VERDİĞİ kaliteli eğitimle Torbalı’da çok fazla tercih edilen kurumlar arasında yer alan kolej, öğrencilere burs imkanı da sağlıyor. Bu kapsamda Turuncu Koleji’nde bursluluk sınavı için kayıtlar bir süre önce başladı.

7 OCAK 2023 tarihinde gerçekleşecek olan sınava herkesin davetli olduğunu açıklayan okul yönetimi “7 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz sınava tüm öğrencilerimiz davetlidir. Öğrencilerimize sınavdan elde etmiş oldukları başarıya göre burs imkanı sağlanacaktır. Sınav için son başvuru tarihi 6 Ocak’tır. 8. Sınıfların sınav saati 10.00, 4. Sınıfların sınav saati ise 13.00’dür” ifadelerine yer verildi. Bursluluk sınavına başvuru yapmak için http://trncburs.turuncukoleji.com/ tıklayınız…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.