SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Koleji’nde ‘avantajlı kayıt dönemi’ devam ediyor

Bu haber 28 Temmuz 2023 - 0:36 'de eklendi.

İlçenin köklü eğitim kurumlarından olan Turuncu Koleji’nde avantajlı 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kayıtlarının devam ettiği açıklandı

TORBALI’DA bulunan Turuncu Koleji kampüsünde öğrenciler bilim, sanat, spor ve teknoloji destekli bireysel eğitim alarak gelecekleri yolunda önemli adımlar atıyor. Torbalı’nın köklü eğitim kurumlarından olan Turuncu Koleji, bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul Anadolu lisesi ve Fen lisesini barındırıyor.

VERDİĞİ kaliteli eğitimle Torbalı’da çok fazla tercih edilen kurumlar arasında yer alan kolej, ayrıca her eğitim döneminde de birçok öğrencisine burs imkanı da sağlıyor.

İZMİR-Aydın asfaltı üzerindeki dev kampüsünde eğitim veren kolejde avantajlı 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kayıtlarının da başladığı ifade edildi.

YAPILAN açıklamada, Turuncu Eğitim Sistemi’nden bahseden okul yetkilileri; “Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek Turuncu Eğitim Kurumları’nın kurumsal misyonunu oluşturuyor” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.