SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Koleji, Türkiye finallerinde ilçemizi temsil edecek

Bu haber 21 Mart 2022 - 0:19 'de eklendi.

Turuncu Koleji Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi elde ettiği başarı ile ilçemizi Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazanmıştı. 9 Nisan 2022 tarihinde Kastamonu’da düzenlenecek olan yarışmada ilçemizi temsil edecek olan Torbalı’nın efeleri hazırlıklarını sürdürüyor

OKULUN efeleri geçtiğimiz haftalarda İzmir’de düzenlenen turnuvada birinci olmuş ilçemizi Ege ve Marmara bölgesinde düzenlenen yarışmada temsil etmişti. Buradaki turnuvayı da birinci olarak tamamlayan Turuncu Koleji Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştı.

9 NİSAN 2022 tarihinde Kastamonu’da düzenlenecek olan yarışmada ilçemizi temsil edecek olan Torbalı’nın efeleri hazırlıklarını sürdürüyor. Haftanın  4 günü prova yapan ekip Türkiye geneli düzenlenecek olan yarışmada birinci olarak ilçemize büyük bir guru yaşatmayı hedefliyor.

TORBALI’YA bir ilki  yaşatmaya çok yakın olduklarını belirten Turuncu Koleji yetkilileri, yarışmaya en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.