SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Koleji öğrencilerinden barınaktaki hayvanlara mama desteği

Bu haber 13 Şubat 2024 - 23:52 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan severleri ağırlamaya devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü son olarak geçtiğimiz gün Turuncu Eğitim Kurumu öğrencilerini ağırladı

CAN dostlarla keyifli vakit geçiren çocuklar ve öğretmenler yılbaşı kermesinde toplanan 605 kilo mamayı da Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti. Can dostların beslenmesine yardımcı olmak amacıyla yapılan mama yardımı kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.

ÖTE yandan yapılan yardım sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Gözütok, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin adına sınıf öğretmenleri Özgür Gülbahar ve Suna Özyılmaz’a teşekkür belgesi takdim etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.