SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Koleji, halk oyunlarında İzmir birincisi oldu

Bu haber 30 Mart 2023 - 17:58 'de eklendi.

Gelenek yine bozulmadı ve Turuncu Koleji Halk Oyunları ekibi ‘İzmir Okul Sporları Halk Oyunları Düzenlemeli Yıldızlar Karma’ kategorisinde il birincisi olma başarısını gösterdi. Böylece kolej, önümüzdeki ay yapılacak Ege Bölge finallerinde İzmir ilini temsil etme hakkı kazandı.

UZUN yıllardır Torbalı’da eğitimde birçok başarılara imza atmış olan Turuncu Koleji, aynı zamanda öğrencileri ile sanat ve spor konusunda çalışmalar yapıyor.

‘İZMİR’İ BÖLGE FİNALLERİNDE TEMSİL ETMEYE HAK KAZANDIK’

OKUL yetkileri tarafından yapılan açıklamada “Öğrencilerimizin akademik yönden olan başarılarını taçlandırmak adına sanat ve spor alanlarındaki birçok kulüplerimizde çalışmalar yürütülmektedir. Okulumuzun Halk Oyunları Ekibi emeklerinin sonucu olarak İzmir il birincisi olmuştur. Turuncu Koleji olarak, İzmir’i bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandık. Emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.” şeklinde konuştular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.