SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turuncu Koleji, 4. sınıflar için bursluluk sınavı düzenliyor

Bu haber 23 Aralık 2023 - 1:26 'de eklendi.

Öğrencilere burs imkanı sağlayan Turuncu Koleji’nde bursluluk sınavı için kayıtlar devam ediyor. Okul yönetimi 6 Ocak’ta gerçekleşecek olan 4. sınıflar bursluluk sınavına öğrencileri davet etti

TORBALI’DA bulunan Turuncu Koleji kampüsünde öğrenciler bilim, sanat, spor ve teknoloji destekli bireysel eğitim alarak gelecekleri yolunda önemli adımlar atıyor. Torbalı’nın köklü eğitim kurumlarından olan Turuncu Koleji, bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul Anadolu lisesi ve Fen lisesini barındırıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

VERDİĞİ kaliteli eğitimle Torbalı’da çok fazla tercih edilen kurumlar arasında yer alan kolej, öğrencilere burs imkanı da sağlıyor. Bu kapsamda Turuncu Koleji’nde 4. sınıflar için bursluluk sınavı kayıtları bir süre önce başladı.

BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

6 OCAK 2023 Cumartesi tarihinde gerçekleşecek olan sınava tüm 4.sınıf öğrencilerinin davetli olduğunu açıklayan okul yönetimi, “6 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz sınava tüm 4.sınıf öğrencilerimiz davetlidir. Öğrencilerimize sınavdan elde etmiş oldukları başarıya göre burs imkanı sağlanacaktır. Sınav için son başvuru tarihi 5 Ocak’tır” ifadelerine yer verildi. Bursluluk sınavına başvuru yapmak için  www.turuncukoleji.com tıklayınız…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.