Türk Eğitim Sen’in 15 Temmuz Şehitleri anısına gerçekleştirdiği masa tenisi turnuvası önceki gün sonuçlandı. Turnuva boyunca güzel performans ortaya koyan Arif Tolgatan birinci olurken, Alperen Kasapoğlu ikinci, Enes Ekinci ise üçüncü oldu
TORBALI’DA geçtiğimiz aylarda ilçe yönetimi değiştikten sonra hızlı bir şekilde üye kayıtları yapan, çalışmalarını ve projelerini artıran Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği son olarak masa tenisi turnuvası düzenlemişti. 15 Temmuz Şehitleri anısına gerçekleşen turnuva önceki gün sonuçlandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Türk Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Yöneticisi Timur Tunay ve Torbalı Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Kerim Bülbül’ün de katıldığı ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Öte yandan turnuva boyunca güzel performans ortaya koyan Arif Tolgatan birinci olurken, Alperen Kasapoğlu ikinci, Enes 46 kişinin katıldığı turnuva Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Çekişmeli maçlara ve renkli görüntülere sahne olan turnuva çok beğenildi.
“EMEĞİNE GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ”
İLERİKİ dönemlerde ikincisi gerçekleşecek olan turnuva sonunda ilk üçe girip kupalarını alan sporcular, Hatr-ı Keyf Kafe’de bir gece ağırlanacak. Öte yandan turnuvada birinci olan Arif Tolgatan kupayı Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un elinden alırken, Kasapoğlu Türk Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Yöneticisi Timur Tunay, Ekinci ise Türk Eğitim Sen ilçe yöneticilerinden Koray Ayyıldız’dan aldı. Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Torbalı Türk Eğitim Sen Temsilcisi Kerim Bülbül, “Turnuvaya katılım gösteren sporculara, ödül törenine katılım gösteren Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’a, etkinliği gerçekleştirdiğimiz Belediye Kültür Merkezi için Torbalı Belediyesine ve hakem ve organizasyonda emeği geçen Hamza Koçak öğretmenimize teşekkür ederiz. Duyarlığımız olan değerlerimizi etkinlik ve aktivitelerle gündeme getirmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.













