SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Turkuaz Evleri’nde ‘voltaj düşüklüğü’ sorununa çözüm bulunamıyor

Bu haber 31 Temmuz 2023 - 0:10 'de eklendi.

7 Eylül Mahallesi’ndeki Saklıbahçe Turkuaz Evleri’nde yaşanan voltaj düşüklüğü nedeniyle neredeyse evlerdeki tüm ev aletleri bozuldu. Sitede ikamet eden vatandaşlar ise Gediz Elektrik’e tepki göstererek çözüm bulunmasını istediler.

YAKLAŞIK 6 yıl önce tamamlanan ve vatandaşların dairelerde oturmaya başlamasına rağmen bir süredir Saklıbahçe Turkuaz Evleri sakinleri büyük bir sorun ile mücadele ediyor. Toplamda 56 dairesi bulunan sitedeki konutlarda bulunan tüm cihazlar, voltaj kaynaklı sorun nedeniyle yandı. Yaşanan mağduriyeti, vatandaşların iddiasına göre Gediz Elektrik karşıladı.

SORUN TEKRARLANDI

BU sene de son 2 aydır aynı sorun tekrar yaşanmaya başladı. Onlarca kat maliki, Gediz Elektrik’e şikâyet dilekçesi verdi, muhtara bildirdi, 186 Çağrı Merkezi’ni aradı ama sonuç alamadı.

SİTEDE bulunan asansörlerin kartları yandı. Birçok kat malikinin buzdolabı, çamaşır makinesi ve kliması yandı.

ÇÖZÜM BULUNAMIYOR

SAKLIBAHÇE Turkuaz Evleri Yöneticisi Cemal Çelik’in iddiasına göre, Gediz Elektrik kendilerine ‘bir türlü çözüm bulamadıklarını’ diye söylediğini öne sürdüler ve sorumluluk almadığını ifade ettiler.

YÖNETİCİ Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Fazın biri 248 volt, diğerleri 170 – 180 volt. Bir anda alçalıp yükseliyor ve cihazlar dayanamıyor. Yetkili makamlar sesimizi duysun ve bu voltaj düşüklüğü sorununa bir çözüm çare bulsunlar. Yoksa 56 dairede oturan 1000’e yakın insanın mağduriyeti devam edecek” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.