SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkmen Kent Konseyi başkanlığına aday!

Bu haber 31 Mayıs 2022 - 23:21 'de eklendi.

Tarkan Türkmen, Torbalı Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Türkmen, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarların destek ve adaylık talepleri doğrultusunda bu kararı aldığını belirtti.

TORBALI kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. İmza attığı cesur ve korkusuz haberlerle kendini kamuoyuna ispatlayan, Torbalı’nın sorunlarının basın yoluyla gündeme gelmesinde kilit rol oynayan, tarafsız yayın ilkesiyle ilçedeki siyasi partilerin haberlerine eşit mesafede yer veren, adil ve dürüst kimliğiyle tanınan Torbalı’nın tanınan saygın iş adamlarından Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, Torbalı Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Torbalı başta olmak üzere İzmir ve Eskişehir’de gazetecilik ve dergi üzerine yatırımlar yapan, basın yayın dışında mobilya ve gıda sektöründe de yaptığı yatırımlarla istihdama katkı sunan Tarkan Türkmen, Torbalı’nın sorunlarının çözümü için elini taşın altına koyacak.

TORBALI Kent Konseyi seçiminin önümüzdeki haftalarda yapılması beklenirken başkan adaylığını açıklayan Tarkan Türkmen kulisleri hareketlendirdi. Yaklaşık 15 yıldır medya sektörü içerisinde yer aldığını vurgulayan Tarkan Türkmen, “Ekmeğimizi Torbalı’da kazanıyor ve yine ekmeğimizi Torbalı’da bölüşüyoruz. Torbalımız her geçen gün nüfus, sanayi, tarım alanında büyüyor ve bu durum beraberinde alt yapı, üst yapı, asayiş, eğitim, trafik, hava kirliliği, çarpık kentleşme, kamu kurumlarının fiziki yetersizliği başta olmak üzere bir takım sorunlara sebep oluyor. Sorunların gündeme gelmesi ve çözülmesi için yetkili kurumlara karşı itici güç olacağız. Kent Konseyi her ne kadar Torbalı Belediyesi bünyesinde kurulmuş olsa da yanlışları, eksikleri dile getireceğiz. Yönlendirilen değil yönlendiren olacağız. Kent Konseyi yetkili kurumlara tavsiye makamıdır ve bizim önceliğimiz daha yaşanabilir bir Torbalı olacaktır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.