SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkmen Dağları’nda üretilen doğal kaynak suyu artık Torbalı’da

Bu haber 06 Ekim 2022 - 0:20 'de eklendi.

Kütahya Türkmen Dağlarından üretilen doğal kaynak suyu olan Türkmen Su, Torbalı’da satışa çıktı. Torbalı’nın yanı sıra Küçük Menderes Havzası’na hitap edecek olan Türkmen Su, toptan ve perakende olarak satılacak.

ERTUĞRUL Mahallesi 3055 Sokak üzerinde faaliyet gösteren Türkmen Su bayisi açıldı. Ev ve işyerlerine servis hizmeti de sunacak olan Türkmen Su’nun işletmeciliğini ise Doğukan ve Kadir Türkmen kardeşler yapıyor.

DEPOZİTO YOK!

Diğer su firmalarının aksine depozito diye bir kurallarının olmadığını söyleyen Doğukan Türkmen, “Firmamızda depozito ücreti almıyoruz. Kişi suyunu bizden değiştirdiği ve bidonu geri alabildiğimiz sürece depozito kuralı uygulamıyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKMEN SU ÇEŞİTLERİ

TÜRKMEN Su firmasında damacana suyun yanı sıra bardak su, 0.5 lt grubu, 1.5 lt grubu, 5 lt grubu ve 19 litre kullan at çeşitlerinin olduğu belirtildi.

‘BİZDEN FİYAT ALMADAN SİPARİŞ VERMEYİN!’

TOPTAN ve perakende olarak satış yaptıklarını anlatan diğer işletmeci Kadir Türkmen ise müşterinin piyasada fiyat araştırması yaparken kendilerinden de mutlaka teklif almalarını istedi. Türkmen Su Sipariş: 0533 199 04 26 – 0543 135 26 04

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.