SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’yi saran lezzet Torbalı’da!

Bu haber 09 Eylül 2019 - 18:44 'de eklendi.

İZMİR merkezli Pizza Tomato büyümeye devam ediyor. Restoranlar zincirine 42’inci halka eklendi. Sadık İleri Bulvarı’nda hizmet verecek olan mekanı Torbalılı girişimci Hüseyin Bayrak ve eşi Sofiya Bayrak işletecek. Yeni şube bulvar üzerinde renkli törenle hizmete girdi. Açılış öncesi zeybek ve halk oyunları gösterisi yapıldı, ayrıca davetlilere pizza ve tatlı ikramında bulunuldu. Açılışa Pizza Tomato Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yazgan, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve çok sayıda davetli katıldı. İşletmeci Hüseyin Bayrak, “Pizza Tomato, sağlıklı ürünleri ve yüzde yüz Türk sermayesiyle müşterilerine hizmet sunuyor. Bu markayı ilçemize getirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu

TİCARİ HAYATINA 1999 YILINDA İLK ŞUBESİYLE İZMİR KARŞIYAKA’DA BAŞLADI

YÖNETİM Kurulu Başkanı Bekir Yazgan ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi lezzet ağımızla sarmaya tüm hızlımızla devam ediyoruz! 42. şubemizi Torbalı’da açmaktan dolayı mutluyuz” ifadelerine yer verdi. Türkiye’nin 52 ürününde yerel lezzeti olan Pizza Tomato ticari hayatına 1999 yılında ilk şubesiyle İzmir Karşıyaka’da başladı. İlk şubesini Marmaris’te açan Pizza Tomato yılların verdiği deneyimle franchise (bayilik) olarak çalışan sektörün en iyi markası olma hedefi ile hızla büyüyor. Türkiye’nin 81 ilinde en az bir şube açmayı kendine Hedef belirleyen Pizza Tomato bu hedefe her gün biraz daha yaklaşıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.