SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’nin Uğur’u 54 Yaşında…

Bu haber 02 Aralık 2021 - 5:52 'de eklendi.

İstanbul’da 26 Kasım 1968’de ilk dersini vererek eğitim serüvenine başlayan Uğur, bugün Türkiye’nin 52 ilindeki 127 kurs merkezinde eğitim veriyor.

54 YILDIR eğitim sektörünün önde gelen aktörlerinden olan Uğur, çocuklarının iyi eğitim almasını isteyen velilerin, başarılı olmak isteyen öğrencilerin ve mesleklerini profesyonelce icra etmek isteyen öğretmenlerin güvenilir limanı oldu. Üstelik Laleli’de 3 odalı bir dershane olarak eğitim hayatına başlayan Uğur markası bugün; 4 kıtada, 9 ülkede, 6 üniversitesi, 6 dil okulu ve tüm kademelerde eğitim veren okulları bulunan BAU Global eğitim ağına dönüşmüştür.

TORBALI UĞUR KURS MERKEZİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİYLE 14. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

HER biri alanında deneyimli eğitmen kadrosu ve sunulan çağdaş eğitim ortamı ile farklılaşan Torbalı Uğur Kurs Merkezi 14. yılını sevinç ve gururla kutladı. Torbalı Bahçeşehir  Uğur Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yıldırım BAYTEKİN ‘’ Temelini Uğur Kurslarının oluşturduğu Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bu sene 54. Yılını kutluyor. Uğur markasının yarım asırlık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısını öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Global standartlarda eğitim anlayışını benimseyerek, kaliteyi ön planda tutan ve yeni kuşakları ‘’iyi insan olma bilinciyle’’ yetiştirerek akademik başarıya hazırlıyoruz. Baytekin, ‘Bizler Torbalı Uğur Eğitim Kurumu olarak 14. yılımızı kutluyoruz. Bu ondört yılda Torbalı’nın en saygın, başarılı ve en iyi kalitedeki eğitimini veren kurumu olduk. Sadece akademik başarıda değil, yaptığımız her işte, o işin en iyisini yapmak istiyoruz. Eğitim hayatı insanın hiç bitmeyen bir serüvenidir. Ve aynı zamanda bilim, sonu olmayan derya denizdir. Hangi yaşta olursanız olun, hangi başarıları elde etmiş olursanız olun hala bilmediğiniz çok şey vardır. Bizler öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde yetiştirerek eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz. Uğur Kurs Merkezi de Torbalı ‘da yerini almış lider eğitim kurumu olarak eğitim hayatına devam ediyor.

Torbalı Uğur Kurs Merkezi, eğitimcileri ve  öğrencileri seçkin bir ortamda buluşturmakta, nitelikli ve örnek çalışmalarıyla ülke eğitimine ve geleceğine gençler yetiştirmektedir.

Baytekin; ’’Eğitim adına hep birlikte, omuz omuza çalışıyoruz. Bu güç birliği ile geleceğin başarılı nesillerini beraber yetiştiriyoruz. Bugüne kadar emeği geçen herkesi tebrik ediyor, tüm öğrencilerimin başarılarının devamını diliyorum. Hep birlikte nice 14 yıllara, birlikte çalışmak dileğiyle.

Torbalı Uğur Kurs Müdürü Buse ÖZ ‘ Öğrencilerimizin, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak üniversiteye hazırlıyoruz. Yapay zeka tabanlı kişiye özgü öğrenme ve öğretme platformumuz Uğur Dijital ile sınavlara hazırlıkta bir ekol olan Uğur Kurs kalitesiyle öğrencilerimizi hedeflerine taşıyoruz. Uğur Dijital’de  ders videoları, alıştırma testleri, ödevler, sınavlar, sınav raporları, performans hesaplamalarının yanı sıra zengin içerik, kişiselleştirilmiş öneriler ve tüm eğitici bilgilerin takibi yer alıyor. Ayrıca her hafta Türkiye geneli eş zamanlı deneme sınavları gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz özgün sorulardan oluşan deneme sınavları sonrası Türkiye geneli başarı sıralamasını görebiliyor. Sonrasında ise çözüm videoları ile eksik kaldığı konuların takibini yapabiliyor.’ İfadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.