SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’nin konuştuğu Torbalı’daki düğünün yankıları sürüyor

Bu haber 27 Haziran 2022 - 23:52 'de eklendi.

Torbalı’nın dünyaca ünlü iş insanlarından Lucien Arkas, önceki gün görkemli bir törenle evlendi. Lucien Arkas (77), hayatını Merve Sakallı (35) ile birleştirdi. Şimdiye kadar üç kez evlenen Lucien Arkas, Torbalı’daki Arkas Bağları’nda dördüncü kez dünya evine girdi.

İŞ dünyasının ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı törende Arkas ailesinin üyeleri de, düğün fotoğrafında bir araya geldi. Mutlu çiftin nikahını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıyarken, düğüne Torbalı Beleidye Başkanı Mithat Tekin de katıldı. Lucien Arkas’ın şahitliğini, İzmir’in Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak yaptı.

LUCİEN Arkas ile Merve Sakallı, Arkas Holding’in de ofislerinin bulunduğu Mistral Kule’de tanışmış ve bir kaç ay önce birlikte olmaya başlamışlardı. Arkas ve Sakallı çifti kısa sürede ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı almıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.