SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’nin güvenilir araç bakım servisi CARDİO Torbalı’;da…

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:09 'de eklendi.

Torbalı’nın en geniş kapsamlı bakım ve uygulama merkezi olan CARDİO, Atatürk Sanayi Sitesi’nde açıldı.

YEDİ Eylül Mahallesi 5536 Sokak No.5/1 (Fabo karşısı)’nda hizmete giren CARDİO Bakım ve Uygulama Merkezi’nde pasta cila, boya koruma, seramik kaplama, far temizliği, cam filmi, araç kaplamanın yanı sıra motor yağı satımı ve değişimi, yağ filtresi, polen filtresi, kış bakımları gibi işler yapılacak.

500 METREKARELİK devasa bir dükkana sahip olan ve tüm araç-gereç ve teçhizatlar sahip olan CARDİO’da açılışa özel fiyatlar ve yüzde 15’e varan indirimler de uygulanacak.

DENEYİMLİ işletmeci Naci Koç, yaklaşık 30 yıldır sektörde olduğunu ve profesyonel bir kadroya sahip olduklarını anlatarak, tüm araç sahiplerini beklediklerini ifade etti.

‘TÜM ARAÇ SAHİPLERİNİ BEKLERİZ’

TORBALI ve İzmir genelindeki müşterilerimize profesyonel araç bakım hizmeti verilmekteyiz” diye konuşan Koç, “Araçlara temizlik, bakım, koruma hizmetleri çeşitlilik gösteren hizmet gruplarıyla, profesyonel ekipler tarafından garantili iş yapılmaktadır. Araçların günlük bakımında bireysel temizlik, bakım ve korumaya önem gösteren tüm kullanıcılara özel birçok ürün seçeneği uyguluyoruz. Tüm araç tutkunlarını ortak bir platformda buluşturmak, ürün ve hizmet alışverişlerinde buradayız. Tüm araç sahiplerini bekleriz” şeklinde konuştu. CARDİO Bakım Merkezi İletişim: 0 532 202 98 09

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.