SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’nin En Hızlı Maratonu’nda Torbalılı sporcudan büyük başarı

Bu haber 25 Nisan 2024 - 7:57 'de eklendi.

Bu yıl 5. düzenlenen “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Uluslararası İzmir Maratonu’nu, erkeklerde Kenyalı Vitalis Kibiwot, kadınlarda ise Etiyopyalı Aamelmal Tagel kazandı. Torbalılı sporcu da yarışmada dereceye girdi.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Maraton İzmir, 5 bin 600 atletin katılımıyla koşuldu. Uluslararası Yol Yarışları kategorisinde World Athletics Label unvanlı Maraton İzmir’e 38 farklı ülkeden atletler katıldı.

TORBALILI SPORCU 62 YAŞ GRUBUNDA 9. OLDU

3622 sporcunun katıldığı 10 k parkurunda Torbalı Belediyesi sporcusu Özay Atasoy genel derecede 62 yaş grubunda 9. olarak %1.8 lık dilime girerek büyük bir  başarıya imza attı.

ÖVÜNÇ DEMİR’E TEŞEKKÜR

ÖZAY Atasoy, kendisine destek olan yeni belediye başkanı Övünç Demir’e destekleri için teşekkür etti.”Daha iyi başarılar kazanmak için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.