SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’nin arıtma suyu markası ilk franchise’ını açıyor

Bu haber 17 Kasım 2022 - 2:33 'de eklendi.

Hanedan Su Arıtma Cihazları’nın franchise şubesinin ilki Torbalı Kipa AVM içinde açıldı. Super Water adlı işletmede Hanedan Su Arıtma Cihazları tarafından üretilen ürünlerin satışı yapılıyor. İşletmenin resmi açılışı önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak ve açılışa özel tüm ürünlerde yüzde 30 indirim uygulanacak

ÇİĞDEM Açıkgöz’ün sahibi olduğu ‘franchise’da daire girişi arıtma cihazı, yumuşatma cihazı, Kafeler ve işletmeler için endüstriyel su çözümleri, ev tipi arıtma cihazları, endüstriyel su arıtma cihazlarının satışı yapılacak. Ayrıca filtre değişimleri, arıza değişimleri de yapılacak olan şubenin açılışına tüm Torbalı halkı davet edildi.

İŞLETMECİ Çiğdem Açıkgöz, mağazalarından satışı yapılan arıtma cihazlarının tüm ülke genelinde değişimlerinin yapılabildiğini, Türkiye’nin 7 bölgesinde de acentalarının bulunduğunu aktardı.

HANEDAN SU ARITMA HAKKINDA…

SU arıtma teknolojisinin her dalında faaliyet gösteren Hanedan Su Arıtma’nın üretim fabrikası Yazıbaşı Mahallesi’nde bulunuyor. ‘Daha Yeni, Daha Tecrübeli’ sloganıyla her geçen gün değişen ve gelişen teknolojinin bir parçası olan marka, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için sürekli teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini geliştiriyor.

Yaptığımız AR-GE çalışmaları ve alanında uzman ve sertifikalı personellerimiz ile müşterilerimize daima iyi bir hizmet sunmak için sürekli çalışmaktayız.

‘GÜVENİLİR FİRMA OLARAK TANINMAK GURUR KAYNAĞIMIZDIR’

HANEDAN Su Arıtma’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Firmamız Evsel ve Endüstriyel alanda su arıtma cihazlarının imalatını, ithalatını, ihracatını, endüstriyel tasarımlarını, yedek parça ve elemanlarının teminini sağlamaktadır. Prensiplerimiz arasında en önemlisi İnsan Sağlığıdır. Kullandığımız malzemelerin insan sağlığına zarar vermeyeceğinden emin olarak su arıtma cihazlarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Hanedan su arıtma olarak verdiğimiz teslim tarihine zamanına uyan ve piyasada ekonomik fiyat politikasını uygulayan güvenilir firma olarak tanınmak gurur kaynağımızdır” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.