SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye’de ilk defa, Torbalı’da bulacağınız bu lezzet Fransa’dan geldi

Bu haber 12 Eylül 2023 - 8:08 'de eklendi.

Ayrancılar Pide Lahmacun ve Ayrancılar Tacos Et Döner İzmir-Aydın asfaltı üzeri Ayranılar PTT yanında açıldı. Çiçeği burnunda işletmenin açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat kesti.

MERKEZİ Fransa’da bulunan ve işadamı Kazım Kimsesiz tarafından ilçemize getirilen firmanın en büyük özelliği ise Türkiye’de tek bulunan Tacos diye bilinen ürünü ise büyük ilgi görecek. 7 gün 24 saat açık olan işletmede satışa sunulan Meksika esintili Fransız fast food yemeği olan Fransız Tacos yiyenleri adeta mest ediyor.

ÖZEL SOSLARLA MÜKEMMEL BİR TAT KAZANIYOR

FRANSIZ Tacos veya French Tacos, et, patates kızartması ve peynir dolgulu tacoslar olarak biliniyor. Görüntüsü ile burritoyu andıran bu fransız lezzeti etsiz de hazırlanabiliyor. Bu popüler tacosların, Fransız restoranlarında birçok farklı malzeme ile servis edildiğini söyleyen işletmeci Kazım Kimsesiz, “Eşsiz peynir soslu dolgusu ile bağımlılık yapacak bu Fransız tacosları hemen deneyin. Özel olarak getirdiğimiz ustalarımız tarafından hazırlanan tacos’ları mükemmel kombinasyon için dip soslarla yiyin. Bu soslar Avrupa’da yapılıyor ve İtalya’dan özel olarak getiriyoruz. Bu eşsiz lezzeti tatmak isteyenleri Ayrancılar’a bekliyoruz” dedi.

‘TORBALI MERKEZE DE RESTAURANT AÇMAYI PLANLIYORUZ’

TACOS’UN Avrupa’da çok bilinen bir lezzet olduğunu Torbalı’da ve hatta Türkiye’de ilk defa kendilerinin getirdiğini anlatan Kimsesiz, bu lezzete doyum olmayacağını, yiyenlerin ise mest olacağını ifade etti. Fransa’da yıllardır restoran işi yapan Kazım Kimsesiz, ilk olarak Ayrancılar’a açtığı restaurantın ikincisini ise Torbalı merkeze açmayı planladığını dile getirdi. Yine, Kazım Kimsesiz’e ait Ayrancılar Pide Lahmacun ve Ayrancılar Tacos Et Döner’in yanında Hakan Simit Unlu Mamulleri adlı bir işyeri daha bulunuyor.

Firma Adres; İzmir Aydın Asfaltı üzeri Fevzi Çakmak Mahallesi No:22 Ayrancılar/Torbalı Paket Servis: 0 535 730 79 04 – 0232 854 66 53

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.