SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türkiye, Torbalı’da yapılacak bu düğünü konuşuyor

Bu haber 31 Mayıs 2022 - 23:21 'de eklendi.

İzmir iş dünyasının en önemli isimlerinden Lucien Arkas ve Merve Sakallı, 25 Haziran’da cemiyet dünyasından önemli bir davetli topluluğu önünde Arkas’a ait olan Torbalı’daki bağlarda ‘Evet’ diyecek

İZMİR’İN en ünlü iş insanlarından Lucien Arkas, dördüncü kez evlilik hazırlığında. Şimdiye kadar üç kez evlenen Arkas’ın, gelin adayı 35 yaşındaki Merve Sakallı ile Arkas Holding’in de ofislerinin bulunduğu Mistral Kule’de tanıştıkları öğrenildi. Çiftin, 25 Haziran’da Türkiye’nin sayılı iş insanları ve cemiyet dünyasından önemli isimlerin katılacağı kalabalık bir davetli topluluğu önünde Arkas’a ait olan Torbalı’daki bağlarda evleneceği öğrenildi.

ÖTE yandan Alaçatı’da bir otelde yönetim kurulu başkanlığı yapan Merve Sakallı, otel açılışı sırasında ilk kez basın karşısına çıktı. Ünlü iş insanı Arkas ile Merve Sakallı çiftinin nikah defterinden önce bu otel için imza attıkları öğrenildi. Çeşme Alaçatı’da yeni açılan otelin işletmesinin tamamen Merve Sakallı’da olacağı ve yönetim kurulu başkanlığını da aynı anda yürüteceği öğrenildi. Çiftin, tanıştıktan kısa süre sonra başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdikleri ortaya çıktı.

GELİN adayı 35 yaşındaki Merve Sakallı ile Arkas Holding’in ofislerinin bulunduğu Mistral Kule’de tanışan iş insanı Lucien Arkas, 25 Haziran’da, İzmir Torbalı’daki Lucien Arkas Bağları’nda aile arasında bir düğünle hayatlarını birleştirecekler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.