SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÜRKAV Torbalı Temsilciliği’ne yeni atama

Bu haber 19 Ağustos 2022 - 2:11 'de eklendi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Torbalı Temsilciliği görevine Cengiz Topel Orta Okulu Müdürü Mustafa Aktaş atandı.

TÜRKAV İzmir il temsilcisi Birol Demirci yaptığı açıklamada “Torbalı Cengiz Topel Ortaokulu Müdürümüz kıymetli Mustafa Aktaş hocamız TÜRKAV Torbalı Temsilcisi olarak görevlendirilmiştir. Tebrik ediyor başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” denildi.

TÜRKİYE KAMU ÇALIŞANLARI KALKINMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARİHÇESİ

KISA adı TÜRKAV olan vakıf 1985 ile 1987 yılları arasında iki yıl süren fikirsel, 1987-1989 yılları arasında ise örgütlenme alt yapısının oluşturulma süresinden geçtikten sonra sendikal hakların telaffuz edilemediği günün şartlarında en uygun örgütlenme vakıf organizasyonuna karar kılınarak, Öncelikli olarak kamu çalışanlarının ekonomik sorunlarına eğilen bir teşkilat görünümünde olmuştur. Vakfın tüzel kişiliğine geçişinde vakfı oluşturmak için yola çıkan Ali Işıklar, Şükrü Durgut, Salman Berk, Yaşar Asiler, Muammer Eryıldırım, Mehmet Ali Tombul, İbrahim Ramazan Güzel, Resul Akay, Bülent Didinmez, Muharrem Beşir ve Faruk Kapusuz aynı zamanda kurucu kurul üyeleri olarak vakfımız tarihine adlarını yazdırmışlar vakfımız; 06 Mart 1989 tarih ve 1989/90 sayılı Yenimahalle 4.asliye hukuk hâkimliğinin kararı ile tüzel kişiliğine kavuşarak Ankara’da kurulmuştur.

Vakfımız faaliyetleri içerisinde sempozyum, panel, toplantı gibi yollarla ülke genelinde kamu çalışanlarının sorunlarına dikkat çekilmesi yolunda çalışmalarla ortak bir teşkilat kültürü oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bunun yanında dönemin siyasetçileri ve bakanları ile görüşmeler yapılmış, devleti ve milletiyle barışı tam arama mücadelesi veren kamu çalışanları sendikası TÜRKİYE KAMU-SEN ile ortak bir tavır içerisine girmiştir.

Gayemizin; Lider Teşkilat Doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda Ay Yıldıza söz verdik sloganından taviz verilmeyeceği; bu duygu ve düşünceye, yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin yurdumuzun geçmekte olduğu hassas ve nazik dönemde yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne birlik ve beraberliğine necip Türk milletinin ali menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olduğumuzun bilinmesidir.

Üyeler arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmakla birlikte, üyelerine çeşitli ekonomik ve sosyal yardımlarla beraber, üyelerinin mesleki bilgilerini, görgülerini, becerilerini arttırmak amacıyla çalışmalar yapıp kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yaparak veya yaptırarak, yapılan bu çalışmaları gerekirse raporlar halinde getirerek kamuoyunu bilgilendirmektedir.

Ayrıca; üyelerinin kültürel ve mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak faaliyetlerde bulunduğu gibi Türk milletine ve ülkesine gönülden bağlı, vatan, millet sevgisi ve Allah korkusu olan kadroların yetişmesi ve dolayısıyla yönetim kadrolarında bulunması için çalışmalar yapmaktadır.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.