SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk Telekom’dan yılın 9 ayında güçlü büyüme

Türk Telekom, 20,6 milyar TL gelirle yılın ilk 9 aylık dönemi içerisindeki en yüksek büyüme performansını kaydetti. Türk Telekom’un net kârı, halka arzdan bu yana en yüksek 9 aylık artışla, yılın ilk 9 ayında 2 milyar TL’yi aştı. Toplam abone sayısı da 49,5 milyon oldu.

Bu haber 05 Kasım 2020 - 18:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye’nin dijital dönüşümünün lideri Türk Telekom, 2020’nin ilk 9 ayını rekor büyüme ile kapattı. Yüzde 19 büyüme ile 20,6 milyar TL gelir elde eden Türk Telekom’un 2008’deki halka arzdan bu yana en yüksek ilk 9 aylık net kârı 2 milyar TL’yi aştı. Faiz, amortisman ve vergi öncesi kârı (FAVÖK) ilk 9 ayda 9,7 milyar TL’ye ulaşan Türk Telekom’un FAVÖK marjı ise yüzde 47 olarak açıklandı. Yatırım harcamaları da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 42 artarak 4 milyar TL’ye yükseldi.Ümit Önal: “İzmir depremi bizleri derin üzüntüye boğdu”Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Maalesef, geçtiğimiz hafta yaşadığımız İzmir depremi bizleri derin bir üzüntüye boğdu. Bu toprakların bir değeri olarak, vatandaşımızın iyi günde kötü günde her zaman yanında olmak, ihtiyaçları için özveride bulunmak bizim millî sorumluluğumuz Bu sorumlulukla Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibimiz (TTAKE) ile arama-kurtarma faaliyetlerine etkin destek verdik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN