SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk Sanat Müziği Korosu’ndan muhteşem konser

Bu haber 05 Aralık 2022 - 2:24 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerine unutamayacağı bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşattı. Programa katılım oldukça yoğundu

ÖNCEKİ akşam saat 20:30’da Belediye Kültür Merkezi’nde kantolar ve tangolar ‘Kışa Merhaba’ konseri düzenlendi. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde salon tıka basa doldu.  Ücretsiz bir şekilde Torbalılılar ile buluşan  Torbalı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun şefliğini ise usta isim Şef Sedat Çetiner yaptı.

KONSER sonunda gelen konuklar koro ekibini ayakta alkışladı. Öte yandan konseri eşi koroda yer alan İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin ve eşi Fatma Tekin ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Muhittin Yener de takip etti.

MUHTEŞEM konserde Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in eşi  Bahar Demirel de uduyla koro da yer aldı. Kaymakam Öter,  konser sonrası eşi Bahar Demirel’e çiçek takdim etti. Konserde açıklamalarda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı Belediyesi her zaman sanatın, sporun yanındadır. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Çok güzel bir gece oldu. Gerçekten çok profesyonel bgir ekip dinledik. Tadı damağımızda kaldı” dedi.

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter ise, “Bugün burada muhteşem bir konsere imza atan koromuzu ve şefimiz Sedat Çetiner’i tebrik ediyorum. Bize unutulmaz bir gece yaşattılar. Koromuzun kurulmasında emeği geçen Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e ve Kültür Müdürümüz Serkan Tekin’e de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.