SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk Kızılayı Torbalı Şubesi kuruldu

Bu haber 05 Aralık 2021 - 4:54 'de eklendi.

Türkiye’deki organizasyon yapısını reforme ederek teşkilatlarını güçlendiren Türk Kızılayı, Torbalı için de önemli bir adım attı. Torbalı’da şubesi bulunmayan Türk Kızılayı, bir kurucu yönetim heyeti teşekkül ettirerek şube kuruluşunu gerçekleştirdi.

TORBALI’NIN tanınmış isimlerinin yer aldığı Türk Kızılayı Torbalı Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu; Zeki Öztaş, Semih Canbeldek, Çağlar Arifoğlu, Çağatay Akar ve Ömer Günaydın isimlerinden oluştu. Beş kişilik kurucu yönetim kurulu ve elli kişilik kurucu üye heyetiyle çalışmalarına başlayan Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, üç ay içinde genel kurulunu yapacak.

KURUCU HEYETTE ÖNEMLİ İSİMLER VAR

ELLİ kişiden oluşan Türk Kızılayı Torbalı Şubesi kurucu heyetinde önemli isimlerin bulunduğu da öğrenildi. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Miraç Çavdar, Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Göksel Aslan, AK Parti Torbalı Belediye Meclis Üyesi Necati Yün, CHP Torbalı Belediye Meclis Üyesi İlker Yıldız, işadamları Zeynel Dalgıç, Abdullah Onur Yalçın, Ali Esendeniz, Ahmet Ayaz, Ertunç Tutar, Mali Müşavir Fevzi Tekin, esnaf Levent Şenyüz, mühendis Mustafa Kemal Eyim gibi isimler elli kişilik kurucu heyette yer alıyor. Türk Kızılayı Torbalı Şubesi’nin önümüzdeki günlerde şube binasını hizmete açarak faaliyetlerine resmen başlayacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.