SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk Eğitim Sen’den Torbalı’da tablet kampanyası

Bu haber 12 Mart 2021 - 13:04 'de eklendi.

Türk Eğitim Sen Sendikası öğrencilerin uzaktan eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere büyük bir kampanya başlattı.

TORBALI genelinde yapılacak olan kampanya kapsamında yapılan tablet bağışları toplanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Buradan da okul müdürlüklerinin tespit ettiği ihtiyaçlar doğrultusunda öğrencilere dağıtımı sağlanacak.

SEMBOLİK OLARAK 4 TABLET VERİLDİ

ÖNCEKİ gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u makamında ziyaret eden Türk Eğitim Sen temsilcileri sendika tarafından başlatılan kampanya kapsamında sembolik olarak 4 adet tableti Cafer Tosun’a takdim ettiler. Kampanyanın geniş kitlelere ulaşması dileğiyle tablet bilgisayarları teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun sendika yetkililerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Tosun, “Türk Eğitim Sen sendikası nezdinde tüm eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu tür destekleyici kampanyalar önemlidir ve örnektir. Hali hazırda Milli Eğitim Bakanlığımızın öğrencilerimize ücretsiz tablet dağıtımı devam etmektedir. 500 bin adet tablet dağıtımı gerçekleşti. Simdi bu sayının çok üzerine çıkmak için çalışmalar yapılıyor. Okul müdürlüklerinin tespit ettikleri öğrencilere dağıtılmak üzere tablet dağıtımları yapılıyor. Ülke olarak, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sağlık, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarımızın önemli ve etkili uygulamaları ile küresel salgın süreci çok iyi yönetildi ve yönetilmeye devam ediliyor. Kısıtlı imkanı olan vatandaşlarımız, yaşlı, dezavantajlı, özel gereksinimli tüm bireyler asla unutulmadı ve sürekli desteklendi. Tüm dünyaya örnek çalışmalar yürütüldü. Yardımlaşma ve dayanışma kültürümüz hem toplumumuzu birleştirdi hem de tüm dünyada takdir topladı. Bu tür destek ve yardımlaşma çalışmalarını elbette destekliyor ve bu çalışmalara öncülük eden kardeşlerimizi kutluyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.