SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tuna Kitapevi’nden eğitimcilere seminer

Bu haber 18 Haziran 2022 - 1:37 'de eklendi.

Torbalı’nın ilk kitapevi olma özelliği ile bilinen Tuna Kitap ve Kırtasiye tarafından düzenlenen seminer büyük ilgi gördü.

MAVİ Boncuk Eğitim işbirliği ile Metropark Garden’de düzenlenen “Temel Eğitimde Materyal Kullanımı” konulu seminere Durali Karapınar da konuşmacı olarak katıldı. Seminerin oldukça verimli geçtiğini belirten Tuna Kitap ve Kırtasiye sahibi Murat Gür yaptığı açıklamada, “Mavi Boncuk Eğitim işbirliği ile Torbalı’da düzenlediğimiz Temel Eğitimde Materyal Kullanımı konulu semineriniz oldukça verimli geçti. Seminerimize konuşmacı olarak katılan değerli hocamız Durali Karapınar, oldukça nezih, etkili ve anlaşılır bir sunum ile güzel bir seminer verdi. Değerli vakitlerinden fedakarlık yaparak bu anlamlı etkinliğimize katılan başta değerli hocamız Durali Karapınar ve ilçemizin seçkin öğretmenleri olmak üzere katılım sağlayan tüm misafirlerimize, eğitim camiamızın değerli temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra da bu şekilde güzel ve anlamlı etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.