SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tuna Cafe’de mis gibi gözleme keyfi

Bu haber 25 Aralık 2022 - 23:21 'de eklendi.

Tuna Cafe’de mis gibi gözleme keyfi

Gözlemenin yeni adresi oldular

Gözleme ve kahvaltı evi olan Tuna Cafe, özellikle şehirlerarası yolculuk yapan şoförlerin ve köy havasında karnını doyurmak isteyenlerin adresi oldu.

ORTAKÖY Mahallesi’ndeki Jandarma’nın yan tarafındaki 100 metrekarelik alan üzerine kurulu Tuna Cafe’nin leziz gözlemeleri büyük ilgi görüyor. Kıymalı, peynirli, ıspanaklı, patatesli gözlemelerin yanı sıra, köy kahvaltısı, ev yapımı poğaça çeşitleri, sıcak-soğuk içecekleri müşterilerine sunan mekanı Hüseyin Tuna adlı girişimli işletiyor.

TOPLU SİPARİŞ DE ALIYOR

TUNA Cafe Gözleme ve Çay Evi’nde toplu sipariş aldıklarını ve kına, söz, nişan gibi organizasyonlara da ev sahipliği de yaptıklarını dile getiren Hüseyin Tuna, “Doğa güzellikleri içinde yer alan mekanımızı nefis lezzetlerle donattık. Sabah kahvaltısı yemek isteyen, karnını doyurmak isteyen veya dinlenmek isteyenler için çok güzel bir yer tasarladık. Ortaköy Mahallesi’ndeki Jandarma yanında bulunan Tuna Cafe’ye tüm Torbalı halkını bekleriz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.