SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tüm Torbalı, bu hafta oynanacak maça davet edildi

Bu haber 06 Mayıs 2024 - 0:06 'de eklendi.

Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig Play-Off A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Torbalıspor, önceki gün karşılaştığı deplasmanda güçlü rakibi Balçova Belediye Termal ile 1-1 berabere kaldı. Torbalıspor, BAL umudunu Torbalı’da oynanacak Ödemişspor maçına bıraktı.

ALDIĞI bu beraberlikle 14 puana ulaşan ve en yakın takipçisi Ulukent Gençlik takımına 4 puan fark atan Torbalıspor liderliğini sürdürürken, Balçova Belediye Termal ise 8 puanla 3. sırada tamamladı. Ligin 9 hafta maçında Torbalıspor sahasında Ödemişspor’u konuk edecek. Maçı kazanması durumunda Torbalıspor adını BAL Ligine yazdıracak.

4 MAYIS 2024 Cumartesi günü Balçova İlçe Stadında 250’ye yakın taraftarın takip ettiği maça iki takımda istekli başlarken, ilk dakikalarda Balçova Belediye Termal yüklendi. Dakikalar ilerledikçe Torbalıspor oyunu domine etti ve 30. dakikada Osman Tukul ile girdiği net gol fırsatını kaleci Hasan gole izin vermedi ve devre 0-0 sona erdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İKİNCİ yarıda dakikalar 62’yi gösterdiğinde Osman Tukul, ceza alanı dışından kaptığı topla 3 oyuncuyu geçti ve pasını Süleyman Öztürk ile buluşturdu. Süleyman Öztürk takımı Torbalıspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin 73. dakikasında Torbalıspor’lu oyuncu Enes Özmen çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı oldu ve takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan Torbalıspor kalesinde pozisyon verdi ve 75’de Kuzey’in golüne engele olamayınca maçta 1-1’lik eşitlik sağlandı. 10 kişi kalan Torbalıspor, rakibine karşı kalan sürede skoru korumasını bildi ve zorlu geçen maç 1-1 sona erdi. Maç sonunda Balçova Belediye Termal takımında Hüseyin Adıgüzel ise Kırmızı kartla cezalandırıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.