SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÜİK: ‘Torbalı en çok tercih edilen ilçe’

Bu haber 17 Nisan 2023 - 5:58 'de eklendi.

Torbalı, İzmir’de en çok konut satışı yapılan ilçeler sıralamasında yine ilk üçte yer aldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Mart ayı konut satış verilerini açıkladı.  Torbalı’da Aralık ayında büyük bir artış yaşanırken 832 konut satışı gerçekleşti

 

TÜRKİYE İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Aralık ayı ülke geneli konut satışları açıklandı.  Torbalı İzmir’de en çok konut satışı yapılan ilçeler sıralamasında yine ilk üçte yer aldı. Torbalı Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada, “istikrar, güven duygusu ve giderek artan yaşam kalitesi Torbalı’yı cazip hale getiriyor. Bu talep doğal olarak konut satışlarına yansıyor.” dedi.

GEÇTİĞİMİZ Kasım ayında Torbalı’da 483 konut satışı gerçekleşti. 1 ayda konut satışlarında yaklaşık yüzde 100’lük artış yaşanması emlak sektörü başta olmak üzere piyasanın hareketlenmesi yüzleri güldürdü. Torbalı ise İzmir’de en çok konut satışı gerçekleşen 3. İlçe oldu. İzmir’de ise Aralık ayında en fazla konut satışı Buca’da gerçekleşti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.