SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÜGVA Torbalı fark yaratıyor

Bu haber 26 Kasım 2021 - 23:13 'de eklendi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Torbalı Temsilciliği yoğun çalışma takvimiyle dikkat çekiyor. Yaklaşık 10 ay önce Egemen Karakuş’un ilçe temsilcisi olarak görevlendirilmesinin ardından ilçe genelinde adını duyurmayı başaran ve ses getiren projelere imza atan TÜGVA, kan bağışı, ihtiyaç sahibi ailelere yardım, öğrencilere yönelik çeşitli kurslar, protokol ziyaretleri gibi sayısız çalışmayı hayata geçirdi.

ÖZELLİKLE pandemi döneminde kan stoklarının azalması, kana olan ihtiyacın artması üzerine harekete geçen TÜGVA Torbalı Temsilciliği, Kızılay’la iletişime geçerek kan bağış aracının ilçeye gelmesini sağladı. Bu davet üzerine Kızılay yüzlerce ünite kan bağışı topladı. Ramazan ayı boyunca da kolluk kuvvetlerini unutmayan, görevleri başındaki Polis, Jandarma, İtfaiye, Ambulans personellerini sahur vaktinde ziyaret eden ve sahur yapmaları için çeşitli ikramlarda bulunan TÜGVA, ihtiyaç sahibi ailelere “market alışveriş kartları” ve yüzlerce ekmek dağıttı.

İLÇEDEKİ protokol ve bürokrasiyle de iyi ilişkiler, etkili dialoglar kuran TÜGVA Torbalı Temsilciliği geride kalan süreçte başta Kaymakam Ercan Öter olmak üzere ilçe protokolünün büyük kısmına ziyaretler gerçekleştirildi. Resmi törenlerde ve etkinliklerde de hazır bulunan TÜGVA geride kalan yaz dönemini de oldukça verimli geçirdi. Temmuz ve Ağustos ayında TÜGVA Torbalı, ortaokul yaz okulu etkinliğiyle ortaokullu öğrencilere, Kur’an-ı Kerim, Siyer ve Hadis gibi dini derslerin yanında, okçuluk, futbol, voleybol ve masa tenisi gibi derslerde eğitim verdiler. Halihâzırda ortaokul ve lise futbol kurslarını sürdüren TÜGVA, 100’e yakın öğrenciye futbol eğitimi vermeye devam ediyor.

BAYRAK ve vatan sevdalısı imanlı bir gençlik için çalıştıklarını kaydeden TÜGVA Torbalı Temsilcisi Egemen Karakuş, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ilim eğitim ve öğretim için biz her zaman hazırız. Gençliğimizin inanç ve umutlarını kimsenin sömürmesin izin vermeyeceğiz. Vatana millete faydalı milli değerler üzerine yetişen bir nesil için çalışıyoruz. Biz ilmin ve bilimin ışığında imanlı, inançlı bir genç nesil yetiştirmek için canla başla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Buradan bütün ailelere ve gençlere sesleniyorum. Gençlerimiz önce kendileri için sonra aileleri ve ülkesi için iyi ve faydalı bir şeyler yapmak istiyorlarsa kendilerini TÜGVA’ya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.