SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÜGVA Gençlik Vakfı Torbalı’da açıldı

Bu haber 11 Ocak 2021 - 9:20 'de eklendi.

EGEMEN Karakuş, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Torbalı İlçe Temsilcisi olarak görevlendirildi. “Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme gayesiyle yola çıkıyoruz” Karakuş, çok ciddi, gayret ve fedakarlık gerektiren bu görevde bir an bile durmayacağını, gençlerin her daim yanında olacağını söyledi.

‘YOLUMUZ AÇIK, GELECEĞİMİZ AYDINLIK OLSUN’

TÜGVA Torbalı İlçe Temsilcisi Karakuş, “Adalet, Birlik, İyilik ve Ahlak değerleri üzerine bina edilen TÜGVA; ortaokuldan, liseye, üniversiteden, çalışma hayatına kadar tüm gençleri kapsıyor, faaliyetlerine ortak ediyor. İlçemizdeki tüm gençleri TÜGVA Gönüllüsü olmaya, çalışmalarımızda yer almaya davet ediyorum. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.