SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÜGİAD Ege Şubesi’nden Torbalı çıkarması

Bu haber 31 Mayıs 2022 - 23:18 'de eklendi.

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Torbalı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş,  kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdikleri protokol ziyaretlerine devam ettiklerini ve kurumlar ile ikili ilişkiler kurmaya ve var olan ilişkileri güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun’un kendilerini kahvaltılı bir toplantıda ağırladığını ve bu nazik davet için kendilerine teşekkür ettiklerini ifade eden TÜGİAD Ege Başkanı Durmuş, “Sayın Olgun’dan hem Torbalı’nın tarihi hem de ekonomik yapısı hakkında bilgi aldık. Torbalı önemli sanayi tesislerinin bulunduğu bir ilçe ve burada kurulacak iş ilişkileri her kesim için önemli ve değerli “ dedi.  Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun da TÜGİAD Ege Şubesi’ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek genç iş insanlarını Torbalı’ya yatırım yapmaya davet etti.

VERGİ REKORTMENİ İLÇE

TÜGİAD Ege Şubesi heyeti daha sonra Torbalı Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in makamında ağırladığı heyet, hem Torbalı hem de Torbalı’daki belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Torbalı’nın Türkiye’nin vergi rekortmeni ilçelerinden biri olduğunu ve uluslararası kuruluşların yatırımlarının olduğu bir bölge olduğunu anlatan Torbalı Belediye Başkanı Tekin, “İş dünyası Torbalı için çok önemli. Gelişen, büyüyen ve bu ölçüde yatırım alan bir ilçe Torbalı. Genç iş insanlarını bölgemizde ağırlamaktan mutluyuz” dedi. TÜGİAD Ege Şubesi heyeti ziyaretlerin sonrasında TÜGİAD Ege Şubesi üyesi Şenay Karasu’nun annesi Havva Karasu ile beraber Gazi Çamlığı Hipodrom Cafe Sergi Salonu’nda açtığı “Doğa ve Kadın” isimli resim sergisini gezdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.