SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÜFİS Veri Girişleri market kontrolleri düzenli olarak yapılıyor

Bu haber 07 Mayıs 2024 - 12:59 'de eklendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya koyulan Tarımsal Üretim Fiyat Sistemi çalışmaları kapsamında Torbalı’da fiyatlar tespit ediliyor.

İLÇE Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik elemanları tarafından günlük olarak market fiyatları, haftalık olarak da hal ve pazar fiyatlarının tespiti yapılıyor. Üretimden tüketime ürün fiyatları kontrol ediliyor.

YİNE TÜFİS Kayıt Sistemi üzerinden veri girişi yapılarak Bakanlığın satılan ürünlerin fiyatlarından bilgi sahibi olması sağlanıyor.

TÜFİS Sisteminin ana amacı, üreticiden tüketiciye ulaşana kadar bitkisel ve hayvansal ürünlerin fiyat satış aralıklarının belirlenmesi ve güncel ürün politikalarının oluşturulmasının sağlanması olarak açıklandı. Bu kapsamda; market, pazar ve hal fiyatlarının tespit ve kontrolleri sürekli olarak takip edilmeye devam edeceği belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.