SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TUBİTAK 53. liselerarası proje yarışmasına ‘Sema Karhan’ damga vurdu

Bu haber 10 Mart 2022 - 20:48 'de eklendi.

Torbalı’daki Sema Karhan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 2204 liselerarası proje yarışmasında Ege Bölgesi elemelerine katılmaya hak kazandı.

  1. LİSE Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sonuçları açıklandı. Torbalı’daki Sema Karhan Anadolu Lisesi öğrencileri Yağmur Sağır ve Aslı Ada Aksu tarafından hazırlanan ve öğretmen Hilal Boran Kandemir’in danışmanlık yaptığı ‘Kripto Para Farkındalığı ve Eğilimi Torbalı Örneklemi’ isimli proje TÜBİTAK tarafından ödüle layık görüldü.

SON yıllarda ekonomi gündeminin en fazla konuşulan konularından biri olan kripto paraları ele alan projenin Ege Bölge elemesini geçti. 17 Mart tarihinde yapılacak elemelerde proje sunumu yapmaya hazırlanan Sema Karhan proje ekibi büyük bir heyecanla çalışmalarına devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.