SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TTO, oda üyesi esnafın zararını karşılayacak

Bu haber 10 Temmuz 2024 - 9:01 'de eklendi.

Ayrancılar’daki patlamada zarar gören esnafı ziyaret eden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun “Zarar gören oda üyesi esnafımıza zararının giderilmesi için maddi meslekte bulunacağız” açıklaması yaptı.

İZMİR’İN Ayrancılar Mahallesi’nde 30 Haziran’da bir lokantada meydana gelen patlama, büyük bir yıkıma ve can kaybına neden oldu. Patlamada 5 kişi vefat etmiş, 63 kişi ise yaralanmıştı. Patlama sonrası bölgedeki esnafların iş yerlerinde yüksek miktarda maddi hasar meydana geldi. Bu durum bölge esnafını ekonomik olarak zor durumda bıraktı. Ayrancılar’daki patlamanın ardından başlatılan yardım çalışmaları, bölge halkı ve esnafı için umut kaynağı oldu. İzmir Valiliği, AFAD, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı Kaymakamlığı, Torbalı Belediyesi ve diğer yetkililer de olayın soruşturulması ve mağdurların desteklenmesi ve yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

BU üzücü olayın ardından, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, zarar gören esnafı ziyaret etti. “Bu zor günleri birlikte atlatacağız” diyerek dayanışma mesajı verdi. Olgun, yaptığı açıklamada, “Zarar gören oda üyesi esnafımızın zararının giderilmesi için destekte bulunacağız. Tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Torbalı Ticaret Odası olarak, esnafımızın ekonomik olarak toparlanması ve iş yerlerinin yeniden faaliyete geçmesi için gerekli tüm desteği sağlamak istiyoruz. Çarşamba günü gerçekleşecek olan meclis toplantımızda, esnafımızın maddi zararının karşılanması ile ilgili bir karar alacağız ve en kısa sürede esnafımızın zararını karşılayacağız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.