SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TTO ile İPOSB arasında eğitim protokolü

Bu haber 24 Şubat 2022 - 18:55 'de eklendi.

Özel İzmir Pancar O.S.B. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Torbalı Ticaret Odası (TTO) ile işbirliği protokolü imzaladı. Okulda gerçekleşen imza törenine, TTO Başkanı Abdulvahap Olgun ile okulun Yönetim kurulu Başkanı Önder Bulut katıldı.

TORBALI Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun İle İPOSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bulut ile karşılıklı yapılan protokolle ile yeni kayıt döneminde Ticaret Odası üyelerine indirim uygulanacak.

GERÇEKLEŞEN ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bulut, “Öncelikle bizi misafir eden Sayın Abdulvahap Olgun’a teşekkür ederim. Torbalı Ticaret Odası’na kayıtlı üyelerin çocuklarını kapsayacak bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında oda üyelerimizin çocuklarına eğitim kurumumuzda indirim sağlayacağız. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TTO Başkanı Olgun ise yaptığı açıklamada “İPOSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bulut ile bir araya geldik. Üyelerimizin çocuklarına yönelik indirim için İPOSB ile protokol imzalandık. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.