SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TTO Başkanı Olgun’dan seçim takvimi açıklaması

Bu haber 02 Mart 2023 - 23:06 'de eklendi.

Erdoğan’ın seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağı sinyalini vermesi ile ilgili olarak İzmir iş dünyası çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Bu değerlendirmelerden birisi de TTO Başkanı Abdulvahap Olgun’dan geldi. Olgun, seçim tarihi için “beklediğimiz bir tarihti” ifadelerini kullandı

KAHRAMANMARAŞ merkezli yaşanan ve 11 kentte büyük yıkıma yol açan depremin ardından seçimin ertelenmesi ile ilgili olarak yapılan tartışmalara AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu.

ERDOĞAN’IN seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağı sinyalini vermesi ile ilgili olarak İzmir iş dünyası çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Bu değerlendirmelerden biri de Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun’dan geldi.

OLGUN seçim tarihine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Beklediğimiz bir tarihti. Türkiye’nin köklü bir demokrasisi var. Seçim yapacak kurumlar da tecrübeli kurumlar bir sorun yaşanmadan seçimlerin gerçekleşeceğini umuyorum. Depremzedeler için seçim için kolaylık sağlanmalı. Ekonomik açıdan da seçimlerin ardından hemen yapısal reformlar öncelenmeli”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.