Torbalı’da faaliyet gösteren Triyanda Turizm, yaz sezonunun en dikkat çeken organizasyonlarından biri olan Selimiye, Bozburun ve Kızkumu Plajı turu için hazırlıklarını tamamladı. İşletmeci Zeki Öztaş’ın organizasyonuyla gerçekleştirilecek günübirlik tur, Ege’nin eşsiz doğasını keşfetmek isteyenleri 8 Ağustos Cumartesi günü unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.
KAHVALTI DAHİL DOLU DOLU PROGRAM
İZMİR ve Torbalı çıkışlı olarak düzenlenecek turda katılımcılar güne kahvaltıyla başlayacak. Program kapsamında Kızkumu Plajı’nın denizin üzerinde yürüyormuş hissi veren sığ sularında vakit geçirilecek, Selimiye’nin huzur dolu sahilinde serbest zaman sunulacak ve Bozburun’un doğal güzellikleri yakından keşfedilecek. Gün boyunca yüzme molası da verilecek.
DOĞA, DENİZ VE FOTOĞRAF TUTKUNLARINA ÖZEL ROTA
MASMAVİ koyları, berrak denizi ve kartpostallık manzaralarıyla öne çıkan Selimiye, Bozburun ve Kızkumu, doğa ve fotoğraf tutkunlarına eşsiz anlar yaşatacak. Katılımcılar hem denizin tadını çıkaracak hem de bölgenin sakin atmosferinde keyifli vakit geçirme fırsatı bulacak.
ERKEN REZERVASYON ÇAĞRISI
KİŞİ başı 1.999 TL olarak belirlenen tur ücretinde kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit ve 12 aya varan taksit imkânı sunuluyor. Triyanda Turizm İşletmecisi Zeki Öztaş, kontenjanın sınırlı olduğunu belirterek Ege’nin en güzel rotalarından birini keşfetmek isteyen vatandaşları erken rezervasyon yaptırmaya davet etti.















