SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trend olan ne varsa bu mağazada bulabileceksiniz

Bu haber 04 Nisan 2024 - 7:50 'de eklendi.

Torbalı’nın yeni butik ve aksesuar merkezi Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi üzerinde açıldı. Bay ve bayan trend olan ne varsa bu mağazada bulabileceğiniz ürünler Torbalı halkının ilgi odağı olacak.

ÜÇ yıldır Trendyol’da mağazası bulunan ve son beş yıldır da internet üzerinden ürünlerinin satışını yapan Mutlu ve İsmail Soylar çifti, müşterilerinden gelen talep üzerine Torbalı’da mağaza açtı.

SANALDAN REELE…

“MÜŞTERİLERİMİZDEN gelen talep üzerine sanal alemden reele geçiş yaptık. Güncel ve müşterilerimizin daha sadece internet üzerinden temin ettikleri ürünleri kargo ve teslim süreleri ile uğraşmamaları için müşterilerimiz adına biz tedariğini yapıp canlı olarak ürünlere ulaşmalarını sağlıyoruz.” diye konuşan işletmeci Mutlu Soylar, yeni açtıkları mağazalarında trend olan ne varsa bulunabileceğini söyledi.

SLOGANIMIZ ‘TREND OLAN NE VARSA…’

MİSOTREND Butik & Aksesuar’da takı, toka, aksesuar, postiş saç, çıtçıt saç, anahtarlık, çanta, oynar kulak çeşitleri, afrika saç örgüsü ve trend olan ne varsa bu mağazada bulabileceksiniz.

İNTERNETTE GÖRDÜĞÜNÜZ TÜM ÜRÜNLER BU MAĞAZADA

“MAĞAZAMIZDA sadece takıdan ziyade sosyal medyada güncel olan fenomen olmuş ve pinterest moda ürünleri gibi envai çeşit ürünler bulunmaktadır.” diye konuşan işletmecilerden İsmail Soylar, “Bir ürün sosyal medyada patladığı zaman, hemen bu ürünü satışa koyuyoruz. İnternette, sosyal medyada gördüğünüz, tüm ürünleri MisoTrend’te bulabilirsiniz” şeklinde konuştu. İletişim: 0 544 258 64 76

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.