SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trend Kuaför personeli sürekli eğitim alıyor, kendini geliştiriyor

Bu haber 13 Şubat 2018 - 7:34 'de eklendi.

TORBALI’NIN en iyi kuaförleri arasında yer alan Trend Bayan Kuaförü’nün personelleri sürekli eğitimden geçerek kendilerini geliştirip, daha mükemmel saç tasarımı konusunda kendilerini yetiştiriyorlar. Bu kapsamda, Matrix Akademi’nin eğitmeni Okan Selçuk, Trend Kuaförü personeline gün boyu saç boyama konusunda eğitim verdi. Matrix güzellik markasıyla bağlı bir eğitim programı olan ‘Matrix Akademi’ aracılığıyla kuaförlere sunulan eğitim kapsamında, video eşliğinde saç stilleri üzerine yeni teknikleri öğrenme fırsatına sahip oldular.

‘KUAFÖRLERİN KENDİ MÜŞTERİLERİNE EN KALİTELİ HİZMETİ VERMELERİNE YARDIMCI OLUYORUZ’

MATRİX Akademi’nin eğitmeni Okan Selçuk, “Öğrencilerimiz, tasarımcının rolünü üstlenerek farklı açılardan öğretilen işlemi veya tekniği video eşliğinde izleyip anlatımı dinleyebiliyor ve aklına takılan soruları sorabiliyor. Bu programla saç tasarımında tam bir gerçeklik yaşanıyor. Oluşturulan ekiplerimiz, kuaförlerin kendi müşterilerine en kaliteli hizmeti vermelerine yardımcı oluyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘İYİSİNİ YAPACAK BİR KADRO OLUŞTURDUK’

TREND Kuaför sahibi Selda Kölemen ise, Matrix’in yüksek kalitede ürünlere sahip olduğunu söyleyerek, bir kuaför olarak hizmet verirken, doğru ürünleri kullanıldığından emin olunması gerektiğini belirtti. Kölemen, “Tüm kadınlar bilir ki saçlar, güzelliğin en değerli, en özel ve en önemli parçası…  Biz kuaförleri, sihirli elleri ile güzellik kavramını somutlaştıran, kadınların iyi ve güzel hissetmelerini sağlayan sanatçılar olarak görüyoruz. Trend Kuaför olarak müşterilerimize verdiğimiz değerin karşılığı olarak personelimizi sürekli eğitiyor ve geliştiriyoruz. Böylece istenilen işlemin en iyisini yapacak bir kadro oluşturduk” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.