SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trafikteki araçlara yakın takip!

Bu haber 15 Temmuz 2023 - 12:20 'de eklendi.

İlçenin merkezi ve İzmir-Aydın karayolunda devam eden trafik uygulamaları, yeni yılda da aynı kararlılıkla devam ediyor

HIRSIZLIK, kumar, fuhuş, terör ve kaçakçılık gibi çeşitli suç-suçlulara karşı geceli-gündüzlü çalışarak, performansıyla alkış toplayan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, aynı zamanda trafik sdorunuyla da yakından ilgileniyor ve kurallara uymayanlara geçit vermiyor.

İBREYİ sık sık ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarına ev sahipliği yapan D-550 İzmir Aydın Karayolu başta olmak üzere Musal Kavşağı, Çapak Kavşağı, Bayındır Kavşağı, Merinos Kavşağı ve Tire Kavşağı’nın yanı sıra İsmetpaşa Caddesi, Kazımdirik Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, Hükümet Caddesi, Torbalı Caddesi, Doğan Bursalıoğlu Caddesi, Haluk Alpsu Bulvarı, Sadık İlleri Bulvarı ve Metropolis Bulvarı’na çeviren trafik-asayiş timleri, araçları mercek altına aldı.

KAZA oranlarının düşüşe geçtiği Torbalı’da, bu oranın yeniden tırmanışa geçmesini engellemek amacıyla kolları sıvadıklarını anlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.