SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trafikteki araç sayısı arttı, kazalar kaçınılmaz hale geldi

Bu haber 28 Kasım 2022 - 23:19 'de eklendi.

Binlerce aracın ve sürücünün bulunduğu trafikte her gün maddi veya manevi kayıpla sonuçlanan trafik kazaları yaşanıyor.

YAŞANAN trafik kazalarını tetikleyen pek çok neden bulunuyor. Hızla çoğalan araç sayısının yanında sürücülerin yanlış davranışları da trafik kazalarını kaçınılmaz hale getiriyor. Trafik yetkililerinden alınan bilgiye göre, kaza nedenleri arasında ilk sırada sürücü hataları yer alıyor.

SÜRÜCÜ hatalarından kaynaklanan kazalar ölümle sonuçlanabiliyor. Ülkemizde sürücülerin en sık tekrar ettiği,  şerit ihlali yaparak, başka bir araç sürücüsünü sıkıştırılmasından dolayı sık sık kazalar meydana geliyor. Bu kaza türüne ise sık bir şekilde rastlanıyor.

GÜNÜMÜZDE araç sayısının bir hayli fazla olması ve buna bağlı olarak kazaların meydana gelmesi çok sık rastlanılan bir durum haline geldi. Öyle ki, neredeyse her hafta en az bir kez ölümlü kaza meydana geliyor. Yetkililerin sürücülerden isteği ise biraz daha dikkatli olmaları ve kurallara uygun davranmaları!

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.