SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trafik kazası mağdurlarının yanında olan firma: Gül Hasar

Bu haber 15 Kasım 2021 - 16:02 'de eklendi.

2 yıldır Torbalı İZBAN taksi durağı karşısında hizmet veren Torbalı Koordinatörlüğü ülke çapında 7 bölge koordinatörlüğü, 400 e yakın bayisi ile trafik kazası mağdurlarına üst düzey hasar danışmanlığı hizmeti sunan GÜL HASAR A.Ş’nin Torbalı’da yetkili tek kurumudur.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ İSENİZ BİZE DANIŞIN..

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gül Hasar A.Ş. Torbalı Koordinatörü Sayın Eylül Sevim Çınar, “trafik kazası dolayısı ile hayatını kaybetmiş veya yaralanmış kazazedelere Gül Hasarın 22 yıllık sektör tecrübesi ve lider firma olmanın getirdiği marka desteği ile Danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
Oldukça karmaşık süreçlere tekabül eden kaza sonrası yapılacaklar, belge analizi ayrıca kazanın yol açtığı maluliyetle ilgili uzmanlık isteyen bilgilendirmeleri yapma noktasında Danışmanlık Merkezi olarak kazazedelere hizmet sunuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Eğer sizlerde trafik kazası geçirdiyseniz, sizleri Torbalı İZBAN taksi durağı karşısındaki ofisimize bekliyoruz” diye konuştu.

OFİS : Torbalı mh. 5058 sk. Nu:13/D TORBALI/İZMİR

GSM: 0542 335 36 15

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.