SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trafiği tehlikeye düşürenlere ceza!

Bu haber 24 Şubat 2022 - 19:06 'de eklendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, kentin belirli bölgelerinde denetim yaparken, aşırı hız yapan araçlara göz açtırmadı. Trafikte tehlikeye neden olan araçlara ceza kesildi.

TORBALI’DA ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının meydana gelmemesi için Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Ekiplerince trafik uygulamasına aralıksız olarak devam ediyor. Torbalı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Ekiplerinin yürüttüğü rutin kontrollerde ehliyetsiz, kasksız ve plakasız motor sürücülerine göz açtırılmıyor.

BU kontrollerin yanında egzozu açık ve çevreye gürültü kirliliği veren motorlarda kontrol ediliyor. Bunun yanı sıra, aşırı hız yapan araçlar hakkında da cezai işlemler uygulandı. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, ilçede trafik uygulaması yaptı. Torbalı Mahallesi Metropolis Caddesi, İzmir-Aydın asfaltı TARİŞ karşısı, İlçe Garajı karşısı gibi bölgeler başta olmak üzere birçok bölgede gerçekleştirilen trafik kontrollerinde, kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi.

YETKİLİLER, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlaması amacıyla yapılan kontrollerin, periyodik olarak devam edeceğini belirtti.  Torbalı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Ekiplerince motosiklet sürücülerinde hayati önem taşıyan kask kullanma alışkanlığını tüm motosiklet sürücülerine yansıtmak ve motosiklet sürücülerinin karışmış olduğu trafik kazalarını asgariye indirmek için aralıksız olarak kask uygulaması yapılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.