SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Trafiğe kapalı cadde değil, otopark!

Bu haber 14 Ocak 2023 - 23:11 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi’nde bulunan 2. Hürriyet Caddesi’nin araç parkına yasak olmasına rağmen, bazı sürücülerin otomobillerini park etmesi vatandaşları ve cadde üzerindeki dükkanı olan esnafları isyan ettirdi.

ARAÇ girişini engellemek için yapılan dubalar yerinden sökülerek içeri giren sürücüler, caddeyi otoparka çevirdi. Torbalı’nın en büyük problemlerinden biri olan uygunsuz araç parkı için alınan önlemler birer birer ihlal ediliyor.

ARAÇLARIN park etmemesi gereken yollarda kaldırımlar genişletilirken, yürüyüş sahil yolu ve bisiklet yolunun önüne yatar kalkar dubalar yapıldı. Fakat bu dubalar ve park edilmez uyarı levhalarına rağmen park yasağı olan bu yerlere park edilmesine engel olmuyor.

İLÇENİN hemen hemen her sokağında trafik kurallarına aykırı bir şekilde park edilmiş araçla karşılaşmak mümkünken, araç girmemesi için uyarı levhalarına rağmen bazı sürücüler aldırış etmiyor. Caddeye araç park edildiğini gören bazı esnaf ve vatandaşlar, şehrin ortasında yapılan bu duruma tepki gösterdi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.