SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tosun’dan kadınlara ‘seçme ve seçilme hakkı’ mesajı

Bu haber 06 Aralık 2021 - 1:52 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 87. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TOSUN, şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına “Seçme ve Seçilme Hakkı” tanınmıştır. Ülkemizde hem 5 Aralık’ta hem de 8 Mart’ta Kadınlar Gününü kutlamaktayız.

UNUTULMAMALIDIR ki, ailenin sağlık ve mutluluğu, toplumun huzur ve güveni ancak kadınlarımızın saygı, sevgi ve adalet görmesiyle mümkündür.

KADINLARIN toplumdaki yeri, saygınlığı medeniyetin göstergesidir.

KADINA yönelik şiddete karşı gerekli duruşun gösterilmesi hususunda toplumumuzun her ferdini göreve davet ediyor, tüm kadınların mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir dünyada yaşamaları dilekleriyle, 5 Aralık Kadınlar Günü’nü kutluyorum.””

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.