SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tosun’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Bu haber 07 Mart 2021 - 22:30 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

TOSUN, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünümüzü, bugünümüzü, yarınımızı inşa eden tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyorum.

HİÇ şüphesiz kadını daima baş tacı etmiş zengin bir kültür ve medeniyet geleneğine sahibiz. Tüm dünyaya emekleriyle, mücadeleleriyle, katkılarıyla örnek olmuş kadınlarımız sayesinde barış ve huzurun egemen olduğu kutsal bir coğrafyada yaşıyoruz.

BU aziz millet cehaletten kendini kurtaramayan bir avuç kendini bilmezin kadınlarımıza şiddet uygulamasına asla müsaade etmeyecektir. Cenneti anaların ayakları altına getiren bir inancın, Mehmetçiğine cephane taşıyan kadınları sayesinde Kurtuluş Savaşını kazanan bir milletin, kadına el kaldıran bir zihniyeti barındırması asla mümkün olamaz.

VE kadınlarımız, tarlasına alın teri, şehidine göz yaşı döken, vatanına emek, ocağına göz nuru veren, gurbetine türkü, mezar taşına ağıt yakan, kadınlarımız, kadınlarımız, sizler için yılın bir günü değil her günü özeldir.

DÜNÜMÜZÜ, bugünümüzü, yarınımızı inşa eden tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.